Tribolex    Expertise, ervaring en creativiteit

 

Werkwijze

 

Tribolex werkt zonder permanente kantoorbezetting ter voorkoming van kosten die geen bijdrage leveren aan activiteiten ten behoeve van klanten. Het eerste contact met Tribolex ontstaat daardoor meestal per . U stuurt uw adresgegevens en telefoonnummer en u geeft beknopt aan welke uw wensen zijn. Wij nemen daarna telefonisch contact met u op, stellen aanvullende vragen en maken, wanneer blijkt dat u wensen heeft waaraan wij met onze expertise kunnen voldoen, een vervolgafspraak.

Vervolgafspraak

Hier wordt dieper ingegaan op uw specifieke wensen, op wat Tribolex voor u kan doen en hoe dat kan worden uitgevoerd. Bij overeenstemming over aanpak en omvang, ontvangt u een offerte. Bij akkoord stuurt u een bevestiging en gaan wij voor u aan het werk.

Aanpak

Wij zijn er niet om uw tijd te verspillen. De contacten met u zijn kort en beperken zich tot relevante zaken. Daardoor weet u snel waar u aan toe bent. Tribolex is gewend in een professionele omgeving te werken waar doeltreffendheid en efficiency belangrijk zijn.

Uiteraard zijn wij, nadat een bepaalde vorm van dienstverlening overeen is gekomen, ten allen tijde via de gebruikelijke communicatiemiddelen voor u bereikbaar.

Kosten

De “snuffelfase” is voor u zonder kosten. Tribolex werkt meestal op urenbasis omdat van te voren vaak niet duidelijk is hoe lang een opdracht gaat duren. Bij vervolgopdrachten met een herhalingskarakter kan, indien gewenst, een forfataire vergoeding overeen worden gekomen. Naast werk- en reisuren worden verblijf- en andere kosten gespecificeerd in rekening gebracht. Voor het geven van cursussen wordt een standaardtarief berekend.

Tarieven

Tribolex werkt met mensen op HBO-niveau met zeer gespecialiseerde kennis. De uurtarieven zijn op dat niveau en het specialisme afgestemd. In de offerte zijn tarieven en voorwaarden voor onze dienstverlening in detail omschreven.