Tribolex    Expertise, ervaring en creativiteit

 

Over deze website

 

Deze website is ontworpen voor computerschermen met een schermbreedte van 1024 of meer pixels . Wanneer u een schermbreedte gebruikt met een sterk daar van afwijkende waarde, kan het nodig zijn om de afbeeldingsmaatstaf aan te passen voor een betere leesbaarheid.

In/uit zoomen

Bij moderne browsers (o.a Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) kunt u eenvoudig een grotere of kleinere afbeeldingsmaatstaf kiezen om de website in horizontale richting beeldvullend te maken of om de best leesbare afbeeldingsmaatstaf te verkrijgen.

Browservoorkeur

Wij adviseren de meest recente versie van een webbrowser te gebruiken. Webbrowsers varieren in de mate waarmee ze de weergaverichtlijnen van het World Wide Web Consortium volgen en hoe ze opmaakinstructies "vertalen" naar weergave op uw scherm. De uiteindelijke weergave hangt af van browser, besturingssysteem, opmaakinstructies en door u gekozen instellingen.

Beperkingen

De website is ontworpen voor gebruik met standaard computerschermen. Bij gebruik van "handheld" apparatuur zal de weergave zeker niet perfect zijn. Ook brailleapparatuur en spraaksynthesizers zullen waarschijnlijk niet volledig de website kunnen "weergeven". Bij de kleurstelling zijn kleuren gekozen die zich verdragen met de meest voorkomende afwijkingen in het zien van kleuren.

Afbeeldingen

Op pagina's met veel (technische) afbeeldingen kan het enige tijd duren voor deze verschijnen. Wij hebben gekozen voor afbeeldingen met een kwaliteit die recht doet aan beeldschermen met hoge resolutie. Dat brengt een bestandsgrootte met zich mee die een iets langere opbouwtijd vergt.

Copyright

Teksten, afbeeldingen en andere media op deze website zijn het intellectuele eigendom van Tribolex en mogen niet zonder vooraf verkregen toestemming worden gebruikt door derden. Afbeeldingen die niet door Tribolex zelf zijn vervaardigd, zijn voor zover door ons is na te gaan, vrij van rechten. Mocht u desondanks menen aanspraak te maken op het intellectuele eigendom van een gebruikte afbeelding, dan wordt u verzocht ons dit te laten weten.