Tribolex    Expertise, ervaring en creativiteit

 

Productvergelijking

 

Tribolex heeft zeer ruime ervaring in de toepassing, samenstelling en marketing van allerlei smeermiddelen. Daardoor is Tribolex in staat offertes te beoordelen, productliteratuur te analyseren en door leveranciers gedane uitspraken te rangschikken naar realiteitsgehalte. Onze kennis stelt u in staat uw leverancier de juiste vragen te stellen en de kwaliteit van de antwoorden te beoordelen.

Expertise

Het vergelijken van prijzen is eenvoudig. Het vergelijken van producteigenschappen en de beoordeling welke daarvan in een concreet geval belangrijk zijn, is dat niet. Dat vraagt om specialistische kennis, die in veel bedrijven beperkt of onvoldoende aanwezig is. Tribolex kan u helpen door een analyse te maken van uw technische behoeften en het op basis daarvan opstellen van een offerteaanvraag en het beoordelen van de reactie op uw offerteaanvraag.

Kostenbeheersing en bedrijfszekerheid

Inkopen van smeermiddelen is een specialisme. Verstandige selectie is niet alleen gebaseerd op prijs, maar ook en vooral op de keuze van het juiste product in relatie tot toepassing en bedrijfsomstandigheden. De keuze heeft grote invloed op de betrouwbaarheid van uw productieproces en daarmee op de kosten daarvan.

Onafhankelijkheid

Tribolex is ongebonden en heeft geen voorkeur voor een bepaalde leverancier. Adviezen en analyses komen tot stand op basis van door leveranciers aan u verstrekte informatie in relatie tot uw specifieke wensen. Uiteindelijk beslist u zelf - met vakkundige ondersteuning.